G’AFUR G’ULOMNING “SOG’INISH” SHE’RI TAHLILI - Joʻrayeva Sevinchoy Zavqiddinovna (PEDAGOGS, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada G’afur G’ulomning “Sog’inish” she’ri insonlar ongida va qalbida uzoqdagi yaqinlariga bo’lgan mehr-muruvvati hamda oddiy bir otaning urushga ketgan farzandini qaytib kelishiga bo’lgan umidi hamda sog’inch hislari qanchalik mukammal darajada tasvirlab berilgani tahlil qilib o’tilgan.