BOSHLANG‘ICH SINFDA O‘QITISHNING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH USULLARI - Tovboyeva Nasiba Qulmatovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Boshlang'ich sinf o'quvchilarini o'qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o'rni beqiyos. Boshlang'ich sinf o'quvchilarini darslarga qiziqtirish orqali ularning darsdagi doimiy faoligini ta'minlaymiz. Bu yo'lda bizga zamonaviy interfaol metodlar ko'mak beradi:Videotopishmoq, "Charxpalak"metodi," Bu kim didaktik o'yini, “Qalin va ingichka savollar” metodlari