BOSHQARUVDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Tilabova Dilafruz Shavkatovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada boshqaruvda innovatsion texnologiyalar, innovatsion boshqaruvning ahamiyati, hamda ta’limni boshqarishda ushbu yo’nalishning o’rni va ahamiyati xususidagi fikrlar berilgan.