O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI MUNOSABATLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH VA SOG‘LOM MUHITNI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Ortiqov Aziz Xursonali o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchilar va o‘quvchilar o‘rtasidagi ijobiy yoki salbiy munosabatlar o‘quvchilarning akademik, ijtimoiy, hissiy va xulq-atvor rivojlanishiga ijobiy va salbiy ta’sir ko‘rsatishi haqida so‘z boradi.