MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNI TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHDA KREATIV YONDASHUV - Abduraxmonova Nilufar Abdurahimovna (PEDAGOGS, 2024)
Mazkur maqolada, maktabgacha ta'lim yoshidagi bolalarni ta'limda kreativ yondashuv va ta'fakkur rivojlantirishning muhimligi haqida. Maqolada kreativ ta'limning qanday kiritilishi, bolalarga qanday imkoniyatlar taqdim etilishi va ularni o'zlarining o'ylash va fikr qilish qobiliyatlarini rivojlantirishga qanday yordam berish haqida ko'rsatmalar beriladi.