ONA TILI FANI O’QITISH METODIKASI - Yakubova Shahnoza Nazirjonovna (PEDAGOGS, 2024)
Hozirda mamlakatimizda ona tilini rivojlantirishga katta e’tibor qaratilib, maktablarda, ta’lim muassasalarida ona tilini o’qitishda turli innovatsion va pedagogik texnologiyalardan foydalanish ustuvorlik kasb etmoqda. Ushbu maqola boshlang’ich sinflarda ona tilini o’qitish metodikasiga bag’ishlangan.