BOLANING PSIXIK TARAQQIYOTIDA YUZAGA KELUVCHI QARAMA QARSHILIKLAR - Nosirova Madina Akbarovna (PEDAGOGS, 2024)
"Bo'laning psixik taraqqiyotida yuzaga keluvchi qarama-qarshiliklar" mavzusidagi maqola, inson psixikasi va uning taraqqiyotining joriy holatida yo'l ochishiga qarama-qarshiliklar va ularga duch kelgan yechimlar haqida gaplashadi. Bu mavzuda turli tadqiqotlar, falsafiy muhokamalar va psixologiya asosidagi fikrlar to'plangan bo'lishi mumkin. Maqolada psixik taraqqiyotga olib keladigan taraqqiyotning o'qib chiqqan muammolar, sharoitlar va ularning yechimlari tahlil qilinadi.