GRIPP KASALLIGI - Egamberdiyeva Soxiba; Dedamirzayeva Matluba; Mo’ydinova Oydina (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gripp kasalligi,alomatlari,belgilari,rivojlanish sabablari,gripp kasalligini tashxislash va aniqlash,davolash va oldini olish chora-tadbirlari haqida ma'lumotlar berilgan.