BOLANING TO‘G‘RI RIVOJLANISHIGA YORDAM BERADIGAN MASSAJ - Kishvarova Barchinoy; Kishvarova Muyassar; Mexmanova Munira (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada bolalarni normal rivojlanishishi uchun yordam beradigan massaj turlari,foydalari,bolani oyoqlari,skelet muskullarini normal rivojlanishida massajni ahamiyati va foydalari,chaqaloqlar uchun oyoq massajining turlari va ularning foydalari haqida yoritilgan.