ZAMONAVIY O‘ZBEK MILLIY LIBOSLARI NAMUNALARINI TAYYORLASH ORQALI YOSH AVLODGA AJDODLARDAN QOLGAN MEROSNI O‘RGATISH - Bahronova Shaxlo Islom qizi; Nigina Nuriddinova Otabek qizi; Davlatova Nasiba Ubaydillayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada bugungi kunda moda olamining yangilanishi, va ushbu holatda o‘zbek milliy urf-odatlarini o‘zida aks ettirgan liboslarimizni zamonaviy uslubga moslab dizayn berish,hamda milliylikni saqlab qolish, yoshlar shuuriga singdirish masalalari keng o‘rganilgan.