RUBOB MUSIQIY CHOLG’USI - A’zamov Hazratali Otaxon o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola rubobning prima, alt, metso-soprano turlari,rubob musiqiy cho’lg’usining yaratilishi va rivojlanishi,hamda hozirgi kundagi o’zbek rubobining tuzilishi haqida ma’lumotlar berilgan.