KARTOSHKA KASALIKLARI VA ULARGA QARSHI KURASH CHORALARI - Rustamova Zamira Istam qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada kartoshka kasalliklari va ularga qarshi kurashish xususidagi fikrlar berilgan.