YANGI O'ZBEKISTON SHAROITIDA ZIYORAT TURIZMINI TASHKIL ETISHNING TARIXIY VA HUQUQIY ASOSLARI: NAVOIY VILOYATI MISOLIDA - Turdiyev Madiyor Mamanazarovich (PEDAGOGS, 2024)
Mazkur maqolada ziyorat turizmini mamlakatimizda yo`lga qo`yish hamda rivojlantirish masalalari ko`rib chiqiladi. Shuningdek sohani rivojlantirish hamda tartibga solish institutlarining ahamiyati, uning ma`muriy-huquqiy jihatlari tahlil etiladi. Maqolada Navoiy viloyatining turistik imkoniyatlari, ziyorat turizmini takomillashtirish yo`nalishlari muhokama etiladi.