MAKTABDA ZAMONAVIY GEOGRAFIK MAYDONCHA - Sattorov Daler Alisher o'g'li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Zamonaviy geografik maydoncha, uning geografiya fanini o'qitishda tutgan o'rni, maydonchada jolashtiriladigan o'quv jihozlari va ularning ahamiyati yoritilgan.