O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI TIJORAT BANKLARIDA JISMONIY SHAXSLARGA XIZMAT KO‘RSATISHNING MUAMMOLARI - Tursunov Faridun Mustafoyevich; Shavqiddinov Akbar Zulfiddinovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. O‘zbekiston Respublikasida iqtisodiy islohotlarning tobora chuqurlashuvi bank xizmatlarini samarali boshqarish va uni doimiy ravishda takomillashtirib borish zaruriyatini keltirib chiqarmoqda. Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi tijorat banklarida jismoniy shaxslarga xizmat ko‘rsatishning muammolari o‘rganib chiqildi hamda ushbu muammolarni bartaraf etish uchun mualliflarning taklif va tavsiyalari berildi.