ATROF- MUHIT EKOLOGIYASI VA UNING AHAMIYATI - Berdiyev G‘ayratjon Xasanboyevich; Sobirova Nafisa Komiljon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada"Atrof muhit ekologiyasi va uning ahamiyati”, insonlar ekologiyaga qanday darajada ta'sir ko'rsatishi,shuningdek mana shu ekologik muhitni yaxshilash chora-tadbirlarini yaratib berilgan.