AMALIY BEZAK SAN’ATI MASHG‘ULOTLARIDA TALABALARNING BADIIY-IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH MODELI - D.T.Xaytmetov (PEDAGOGS, 2024)
Mazkur maqola amaliy san'at mashg`ulotlarini o`qitish jarayonida talabalarning badiiy-ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish metodikasini takomillashtirish modeli, zamonaviy yondashuvlar, pedagogik texnologiya-ta’limning rejalashtiriladigan natijalariga erishish jarayoni tafsiloti, Ta’lim-tarbiya jarayonini tо‘g‘ri tashkil etishga qaratilgan.