O’ZBEKISTONDA PENSIYA TAMINOTI TIZIMINI RIVOJLANTIRISH YO’NALISHLARI - Majidova Umida Nurali qizi (PEDAGOGS, 2024)
Mazkur maqolada O'zbekistondagi pensiya taminoti tizimining muammolari, potensial muammolar va ularni bartaraf etish yo'nalishlari ko'rsatiladi. Ta'limot shuningdek, pensiya taminoti mablag'larining iqtisodiy boshqarilishi, tizimning mustaqil bo'lishi va yangi qonun hujjatlari ishlab chiqilishi, taminot mablag'larining iqtisodiy boshqarilishi va boshqa muhim masalalar ham ko'rsatiladi. Ta'limot hisob bo'yicha xususiyatlar va texnologik imkoniyatlardan foydalanib, boshqa sohada ko'rsatiladigan yangi qulayliklar qo'llash, masalan, interaktiv darsliklar va amaliyotlar kabi.