NEMIS TILI DARSLARIDA MUAMMOLI O'QITISHNI METODIKASI - Назаровга Нигора Эрдошовна (PEDAGOGS, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Nemis tili darslarida muammoli oʻqitishni metodikasi va undan foydalanish yoʻllari xaqida keng maʼlumotlar berilgan.