DORIVOR GULXAYRINING SHIFOBAXSH XUSUSIYATLARI - Matmuratova Gulnoza Baxtiyarovna (PEDAGOGS, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gulxayri gulli o’simligi va undan tayyorlanadigan shifobaxsh malhamlar haqida ma’lumotlar keltirilgan. Gulxayridan laboratoriya usulida malham olish texnikasi usullari berilgan.