MAKTAB O‘QUVCHILARINING AXBOROT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING ASOSIY QONUNLARI VA TAMOYILLARI - Ахралова Дилафруз Икром Қизи; Абдуганиев Озод Турсун Ўгли (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada umumiy o’rta talim maktablari oquvchilarining axborot madaniyatini shakllantirishning asosiy qonunlari va yеtakchi prinsiplari tahlil qilingan.