ZAMONAVIY PSIXOTERAPIYANING TARIXDAGI ASOSCHISI - Sobirova Sojidaxon Akramjon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi davrdagi psixologlar o‘rganib, amaliyotga olib kirgan psixoterapevtik usullar va ularning asoschisi sifatida nodir asar yaratgan ko‘pchilikka ma’lum bo‘lmagan muallif tilga olinadi. Uning asaridagi o‘ziga xosliklar zamonaviy psixologiyaning tarixiy ildizi sifatida muhim ahamiyat kasb etishi, undagi psixologik patalogiya, uning turlari va davo choralari ochib beriladi.