AVTOMOBIL OYNALARINI VAKUUMLASHDA VAKUUM XALQALARINI KONSTRUKSIYALARI TAXLILI - Abdumajidxon Muxtorov Murodxon o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada avtomobil oynalarini vakuumlash, vakuum xalqalari konstruksiyalari, vakuum xalqalarini ishdan chiqish sabablari va avtomobil oynasini vakuumlashda hosil bo‘luvchi nuqsonlar, ularni oldini olish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.