IQTISODIY TAHLILNING BOZOR IQTISODIYOTI SHAROITIDA ZARURIYATI - Rustamov Farrux (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada iqtisodiy tahlilning ahamiyati, uning asosiy tarkibiy qismlari va qo'llanilishi ko'rsatilgan. Unda iqtisodiy tahlilda qo'llaniladigan usullar muhokama qilinadi, tegishli adabiyotlarni ko'rib chiqadi va uning siyosat ishlab chiqishda, biznes strategiyasida va iqtisodiy rejalashtirishda ajralmas rolini ta'kidlaydigan topilmalar keltirilgan. Muhokama iqtisodiy tahlilning amaliy natijalariga urg'u beradi va ushbu vositadan samarali foydalanish bo'yicha tavsiyalar bilan yakunlanadi.