IQTISODIY XAVFSIZLIKDA RAQAMLASHTIRISHNING AHAMIYATI - Rustamov Farrux (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola raqamlashtirishning iqtisodiy xavfsizlikni kuchaytirishdagi muhim rolini o'rganadi. Unda raqamli texnologiyalar moliyaviy barqarorlik, iqtisodiy barqarorlik va milliy xavfsizlikka qanday hissa qo'shishi muhokama qilinadi. Tahlil tegishli adabiyotlarni ko'rib chiqishni, raqamli transformatsiyada qo'llaniladigan usullarni tekshirishni va siyosatchilar va korxonalar uchun natijalar va natijalarni baholashni o'z ichiga oladi.