КАРКАСЛИ СТРУКТУРАЛИ БЕТОНЛАРНИ ОЛИШНИНГ АЛОХИДАЛАНГАН ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ВА УЛАРНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - Рузметов Фазлиддин Шарифбоевич; Амиров Темурбек Турсоат угли; Жиемуратов Жеткиншек Кеунимжаевич (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация. Мазкур мақола бугунги кунда қурилиш сохасида кенг қўлланилаётган каркасли структурали бетонларни олишнинг алохидаланган технологиялари ва уларнинг самарадорлиги куриб чикилди.