TARBIYACHINING KASBIY MAHORATI VA IJODKOR TARBIYACHI BUGUNGI KUNNING KO'ZGUSI - Omonova Nuriya Shuhratovna (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarining ijodiy faoliyati va uning tuzilish mexanizmlari, asoslari tarbiyachi faoliyatida ijodkorlikning ahamiyati. Tarbiyachining kasbiy mahorati va uning ijodiy faoliyati bilan bog’liqligi ko’rsatib o’tilgan.