ИНГЛИЗ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ КАСБИЙ МАҲОРАТ МУАММОСИНИ ИЛМИЙ -НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Икрамова Маликабону Азизовна (PEDAGOGS, 2024)
Аннотатция. Ушбу мақолада инглиз тили ўқитувчиларини касбий маҳорат муаммосини илмий -назарий асослари ўрганилган.