O‘ZBEK RAQS SAN’ATINING SHAKLLANISH JARAYONIDA MILLIY RAQS SAN’ATI VAKILLARINING O‘RNI - Doulov Ulug‘bek Hayitboyevich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oʻzbek milliy raqslariga hissa qo‘shgan ustoz-san’atkorlar, o‘zbek milliy raqslarida ustoz-shogird anʼanalari, shuningdek, milliy raqslarni ijro etishning ahamiyati, sahna raqslarining jozibasi va oʻzbek raqsi fidoyilarining merosi va o‘ziga xos xususiyatlari aks ettirilgan.