SO‘ZLARNING ALOQA-MUNOSABAT SHAKLLARINI O‘QITISH METODIKASI - Eshmuratova Asila Salimjon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Samarali muloqot shaxsiy, akademik va professional muvaffaqiyatda hal qiluvchi rol o'ynaydigan asosiy mahoratdir. So'zlarning munosabat shakllarini tushunish va o'zlashtirish tilni bilishning muhim jihati bo'lib, u aniq va samarali muloqot qilish qobiliyatiga sezilarli ta'sir ko'rsatishi mumkin. Ushbu maqolada biz til ko'nikmalarini oshirish va yaxshi muloqotni rivojlantirish uchun so'zlarning aloqa-munosabat shakllarini o'rgatishning keng qamrovli metodologiyasini o'rganamiz.