OʻZBEK TILI DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Allayorova Bonu Abdullayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oʻzbek tili darslarida interfaol metodlardan foydalanish, ularni dars jarayonida qoʻllash haqida soʻz boradi.