O’RTA VA UZOQ MASOFAGA YUGURUVCHILARDA YUGURISH TEXNIKASINI TAKOMILLASHTIRISH BOSQICHLARI - Abdullaev G‘ayratjon Akbarali o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’rta va uzoq masofaga yuguruvchilarda yugurish texnikasini takomillashtirish jarayonining umumiy xarakteristikalari tasvirlangan, xususan, yugurish texnikasi o‘rta masofaga yugurish misolida tahlil qilingan. Xulosa qilib aytganda, harakatlarning tabiati haqidagi noto'g'ri tushuncha, o'z tanasini nazorat qila olmaslik, shuningdek, dars samaradorligiga ta'sir qiladigan asosiy xatolar ta'kidlangan.