BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI SHAXSINING SHAKLLANISHI - Mubdi’ma G‘ulomjonova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari shaxsining qay tarzda shakllanishi hamda bu jarayonga ularing yosh va psixologik xususiyatlarining ta’siri to‘g‘risida so‘z boradi.