ENERGETIK QURILMALARNI TADQIQ QILISH ASOSIDA ENERGIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Nematov Laziz Alisherovich; Bafoyev Olimjon Hoshim o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada energetik qurilmalar samaradorligini oshirish yo‘llari tadqiq etiladi. Tadqiqot energiya iste'molini kamaytirish va atrof-muhitga salbiy ta'sirni kamaytirishga qaratilgan. Metodlar va natijalar bo‘limlarida turli usullar o‘rganilib, samaradorlikni oshirish strategiyalari taklif etiladi.