DAVLAT XARIDLARI TIZMIDAGI ELEKTRОN SАVDОLАRNI RIVОJLАNTIRISHDA BRОKERLIK INSTITUTLАRIDАN FОYDАLАNISH MASALALARI - Shukurov Baxtiyor Butayevich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: mazkur maqolada davlat xaridlari tizmidagi elektrоn sаvdоlаrni rivоjlаntirishda brоkerlik institutlаridаn fоydаlаnish masalalari tadqiq etilgan.