FUQAROLІK ЈAMІYATІNІ SHAKLLANTІRІSH DAVRІDA YOSHLAR HUQUQІY MADANІYATІNІ YUKSALTІRІSH MUAMMOLARІ - A’zam Abdullayev (PEDAGOGS, 2024)
Maqolada fuqarolik jamiyati rivojida yoshlar ijtimoiy faolligining oshishi taraqqiyot omili ekanini nazariy va amaliy jihatdan tahlil etilib fuqarolik jamiyati tushunchasining zamonaviy ijtimoiy-falsafiy jihatlarini metodologik nuqtai nazardan shuningdek, fuqarolik jamiyati rivojida yoshlar ijtimoiy faolligining oshishi qonuniyatlari ochib berish, bu jarayonda innovasion g‘oyalarning o‘rnini ko‘rsatishga va amaliy ko‘rsatmalar berishga xarakat qilingan.