BIOLOGIYA DARSLARIDA O'QUVCHILARNING INDIVIDUAL FAOLIYATNI TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Mamlakat Umarova Mirzaliyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada individual faoliyatlar qiziqarli va samarali biologiya darslarini yaratish, tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishga va biologik tushunchalarni chuqurroq, shaxsiylashtirilgan tarzda tushuntirish, individual faoliyatlar konstruktiv taʼlim nazariyasiga qanday mos kelishi, tabaqalashtirilgan taʼlimni osonlashtirishi va baholash uchun qimmatli imkoniyatlarni taqdim etishi toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.