BO‘LAJAK AVIATSIYA MUTAXASSISLARNING KASBIY KOMPETENTSIYALARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARINI TIZIMLASHTIRISH - Djabborov Shamsiddin Xujaqulovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bo‘lajak aviatsiya mutaxassislarining kasbiy kompetentsiyalarini rivojlantirishga yordam beradigan pedagogik shart-sharoitlarini tizimlashtirish ko‘rib chiqiladi. Ta’lim mazmunini professionallashtirish va kasbiy fazilatlarning namoyon bo‘lishini individuallashtirish muhimligi ta’kidlangan. Shu bilan birga maqolada kontekstli o‘qitishning asosiy shakllari va usullari, shuningdek aviatsiya mutaxassislarini tayyorlash uchun pedagogik shart-sharoitlarining turlari keltirilgan.