FORMATION OF SELF-DEVELOPMENT COMPETENCE IN FUTURE ELEMENTARY SCHOOL TEACHERS - Ortiqova Dilsabo Munavvarjon kizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Bo'lajak o'qituvchilar sifatida boshlang'ich maktab o'qituvchilari uchun dinamik ta'lim sohasidagi muammolar va imkoniyatlarni samarali boshqarish uchun o'z-o'zini rivojlantirish kompetentsiyasini rivojlantirish juda muhimdir. Ushbu maqolada bo'lajak boshlang'ich sinf o'qituvchilarida o'z-o'zini rivojlantirish kompetensiyasini shakllantirishni o'rganish uchun zamin yaratadi, o'qituvchilarni sinfda va undan tashqarida muvaffaqiyatga tayyorlashda shaxsiy o'sish, kasbiy rivojlanishni o'rganadi.