OʻZBEKISTONDA YUQORI MALAKALI SPORTCHILARNI PSIXOLOGIK JIHATDAN TAYYORLASH - Koʻchkinova Sabina (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolamizda Sport sohasida oʻlkan yutuqlarga erishib, yurtimiz nufuzini yanada oshirib, davlat bayrogʻimiz yuqorilarga koʻtarib, kata shoxsubbalarga chiqayotgan yosh sportchilarimizni musobaqa oldi psixologik tayyorlash jarayonini yoritib oʻtdik. Maqolada chet el va o’zbek sport murabbiylarining tajriba tadqiqot ishlari o’rganildi va atroflicha bayon etildi.