THE USE OF NON-TRADITIONAL METHODS IN PRIMARY-GRADE MOTHER-TONGUE CLASSES - Ortiqova Dilsabo Munavvarjon kizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz boshlang‘ich sinflarda ona tili darslarida noan’anaviy usullardan foydalanishning mantiqiy asoslari, ularning yosh o‘quvchilarga qanday foyda keltirishi va boshlang‘ich maktabda til o‘rgatishdagi oqibatlarini o‘rganamiz. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining til o‘rganish tajribasini o‘zgartirish uchun noan’anaviy usullarning imkoniyatlarini o‘rganamiz.