ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА МАЪНАВИЙ ФАОЛИЯТНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - А.Ф.Облокуловна (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация. Мазкур мақолада таълим жараёнида маънавиймаърифий ишларини самарали ташкил этиш йўллари, шакл, метод ва воситалари илмий-назарий жиҳатдан ташкил этилган. Шунингдек, маънавий - маърифий иш шаклларининг турли-туманлиги, жамиятнинг замонавий талабларига, миллий менталитет ва миллий ғоя тамойилларига мос ташкил этиш муҳим педагогик аҳамият касб этиши тадқиқотчи кузатувлари асосида ёритиб берилган.