HARBIY JAMOALARDA HARBIY XIZMATCHILAR OʻRTASIDAGI NIZOLARNI BARTARAF ETISHDA PROFAYLING VA MEDIASIYA METODINING SAMARALI JIXATLARI - Xoldoraliyev Doston Ravshan o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Maqolada harbiylar jamoasida yuzaga kelishi mumkin boʻlgan nizolarni barvaqt aniqlab, salbiy oqibatlar keltirib chiqarmasdan hal qilish, qonun buzilishlariga yoʻl qoʻymaslik. Bir-biriga boʻlgan adovatlarni yarashtirish yoʻli bilan hal qilib xizmat faoliyatida sogʻlom jamoaviy muhitni psixologik profayling va mediasiyaga asoslangan bilimlarini shakllantirish boʻyicha tavsiyalar keltirilgan.