XORIJIY TILLARNI OʻRGANISHDA QOʻYILADIGAN BAZI BIR XATOLAR VA ULARNING ANALIZLARI - Raxmatova Dilnavoz Abdimuradovna; Botirov Diyorbek Vohidjonovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada xorijiy tillarni oʻrgatishda qoʻyiladigan bazi bir xatolar va ularning analizlari va bu boradagi ilmiy ,uslubiy yondashuvlar haqida keng maʼlumotlar berilgan.