FIZIKADAN MASALALAR YECHISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Qalandarov Ergash Qilichovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Мazkur maqolada fizikadan masalalar yechishni takomillashtirish keltirilgan. Maqolada hayotimizda sodir bo‘ladigan real jarayonlarga oid masalalar va ularning axamiyati yoritib berilgan