PILLANI QAYTA ISHLASH KORXONALARIDAN AJRALIB CHIQADIGAN G‘UMBAKDAN YUQORI DARAJADAGI TABIIY MOY OLISH - Mumtozbegim Ubaydullayeva (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Pillani qayta ishlash korxonalarida ipak olish jarayonodan ajralib chiqadigan G‘umbakni qayta ishlash natijasida kosmetologiya, farmaseftika va qizshloq xo’jaligida katta ahamiyatga ega bo‘lgan yuqori sifatli moy olish.