RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR SHAROITIDA TEXNOLOGIYA TA’LIMI OʻQITUVCHILARINI TAYORLASH - Avazbayev Atajan Ismailovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ta’limga raqamli texnologiyalarni sharoitida texnologiya ta’limi oʻqituvchilarini tayorlash jarayonidagi muammolar hamda uni hal qilish yo’llari bo’yicha ayrim fikrlar yoritilgan.