ТОВАР‒МОДДИЙ ЗАХИРАЛАР ҲАРАКАТИ ҲИСОБИ ВА УНИ ҲУЖЖАТЛАШТИРИШ - Исканов Холжигит Нуркосимович (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация. Мақолада бюджет ташкилотларидаги товар–моддий захиралар ҳаракатини ҳужжатлаштиришнинг асосий масалалари кўриб чиқилган, бошланғич ҳисоб ҳужжатлар рўйхати, бухгалтерия ҳисоби регистрлари аниқланган. Бюджет ташкилотларида товар–моддий захиралари ҳаракатини ҳужжатлаштиришнинг услубий жиҳатлари очиб берилган. Товар–моддий захиралар ҳаракатини ҳужжатлаштиришнинг амалий жиҳатлари ҳуқуқий ҳужжатларга асосланган ҳолда кўриб чиқилган.