TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH- DAVLAT MOLIYASINING INNOVATSIYASI SIFATIDA - O'ralova Nodirabegim O'tkirovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimizda tashabbusli budjetlashtirishning ijtimoiy sohani rivojlantirishdagi o’rni, amalga oshirilayotgan va davlat budjeti hisobidan ajratilayotgan mablag’larning ijrosi va ahamiyati to’g’risida ma’lumotlar berildi, shuningdek, foydalanilgan manbaalar doirasida mavzu yoritib berildi