ILG‘OR ISH TAJRIBALARINI OMMALASHTIRISH – MEHNATNI RAG‘BATLANTIRISH VA TAJRIBALARNI O‘RTOQLASHISHDIR - M.M. Boboyev; E.S. Nazarov (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bugungi kundagi umumiy oʻrta taʼlim tizimiga oʻquv jarayonini samarali tashkil etish va oʻquv jarayoniga taʼlim sifatini oshirishga qaratilgan ilgʻor tajribalar, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish tizim xodimlari oʻrtasida oʻzaro tajriba almashish ishlarini yoʻlga qoʻyish masalalari tahlil qilingan.